Μαθητές και μαθήτριες του Επαγγελματικού Λυκείου Κερατσινίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας στην Δραπετσώνα

  • Home
  • Μαθητές και μαθήτριες του Επαγγελματικού Λυκείου Κερατσινίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας στην Δραπετσώνα
Image

Την Δευτέρα  22/4/2024 οι μαθητές του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων του Επαγγελματικού Λυκείου Κερατσινίου επισκέφθηκαν τις υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην Δραπετσώνα.

Τους μαθητές και συνοδούς καθηγητές υποδέχθηκε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας,  η κα.  Γεωργία Ρέππα, Διευθύντρια Έρευνας & Ανάπτυξης του Ομίλου HEC και ο διευθυντής της εγκατάστασης κ. Νίκος Τοκατλόγλου, οι οποίοι παρουσίασαν την  ολοκληρωμένη διαδικασία επεξεργασίας που λαμβάνει χώρα στο εργοστάσιο μας,  μέσω του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας,  όπου έχει γίνει επεξεργασία περισσότερων από 1,5 εκατομμυρίου τόνων αποβλήτων από την έναρξη της λειτουργίας και επικεντρώνεται στην επεξεργασία μιγμάτων νερού/υδρογονανθράκων. Παράλληλα, οι μαθητές επιμορφώθηκαν  σε θέματα υγείας και ασφάλειας που αφορούν τους χώρος εργασίας του εργοστασίου.

Οι μαθητές, με τα σημειωματάριά έκαναν ερωτήσεις, έλαβαν απαντήσεις και κράτησαν σημειώσεις για την διαδικασία επεξεργασίας, για την διάταξη των  μηχανημάτων, η οποία επιτρέπει το βέλτιστο διαχωρισμό των πετρελαιοειδών  καταλοίπων. Ενώ θαύμασαν ότι όλα αυτά επιτυγχάνονται με χαμηλή κατανάλωση, επιτρέποντας τη λειτουργία του εργοστασίου σε αστικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία και θωράκιση του περιβάλλοντος, μέσα από τις καινοτόμες και πατενταρισμένες διαδικασίες επεξεργασίας μας, οδηγώντας έτσι σε μηδενική παραγωγή αποβλήτων, στις επιταγές της κυκλικής οικονομίας.

 

GLOBAL PRESENCE

HEC Group provides exemplary services of superior quality in major European ports such as Piraeus, Hamburg, Gibraltar and Valletta.

GLOBAL PRESENCE

HEC is one of the largest companies in the waste management sector worldwide, with many years of experience