Η HEC μέσω της Green Ports τώρα στη Μάλτα

  • Home
  • Η HEC μέσω της Green Ports τώρα στη Μάλτα
Image

Η HEC επεκτείνει τις περιβαλλοντικές υπηρεσίες MARPOL 73/78 (Παράρτημα Ι της Δ.Σ.) στη Μάλτα μέσω της Green Ports Malta

Παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε παγκόσμιες περιβαλλοντικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Ελληνικό Κέντρο Περιβάλλοντος (HEC), επεκτείνει τώρα τις υπηρεσίες του στη Μάλτα μέσω της θυγατρικής του Green Ports (Malta) Ltd., ως κορυφαίος πάροχος λιμενικών εγκαταστάσεων υποδοχής.

Η Green Ports έχει εδραιώσει σταθερά την παρουσία της σε σημαντικούς ναυτιλιακούς κόμβους, όπως το Αμβούργο, το Γιβραλτάρ και ο Πειραιάς. Επεκτείνουμε τώρα τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας στη Μάλτα, συμβάλλοντας στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς και παρέχοντας την υπεύθυνη, απρόσκοπτη και αξιόπιστη υποστήριξη στους πελάτες μας που έχουν αναπτυχθεί και εμπιστεύονται τους άλλους κόμβους μας.

Πέντε σημεία που μας κάνουν να διαφέρουμε:

Ειδίκευση και εμπειρία: Με πλούσια ιστορία που εκτείνεται πάνω από 30 χρόνια σε κορυφαία λιμάνια, έχοντας τεράστια εμπειρία και κατανόηση των θαλάσσιων περιβαλλοντικών προκλήσεων και των λύσεών τους.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες: Από τη διαχείριση των αποβλήτων έως την επεξεργασία, η ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών μας που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, διασφαλίζει ότι οι δραστηριότητές σας παραμένουν τόσο αποτελεσματικές όσο και συμμορφούμενες.

Αφοσίωση στη βιωσιμότητα: Η αποστολή μας εκτείνεται πέρα από τη συμμόρφωση. Στόχος μας είναι να πρωτοστατούμε σε βιώσιμες πρωτοβουλίες που ωφελούν όχι μόνο τον τομέα της ναυτιλίας, αλλά και το παγκόσμιο περιβάλλον μας. Πιστεύουμε στη διαμόρφωση ενός μέλλοντος όπου οι ναυτιλιακές δραστηριότητες θα συνυπάρχουν αρμονικά με τον πλανήτη μας.

Τοπικό και παγκόσμιο δίκτυο: Δεν είμαστε μόνο ο τοπικός σας συνεργάτης, αλλά και η πύλη σας σε ένα δίκτυο πόρων και τεχνογνωσίας.

Τεχνολογία και διαδικασίες: Οι πελάτες μας επωφελούνται από υποστήριξη αιχμής. Επενδύουμε συνεχώς σε πρωτοποριακή τεχνολογία, πρωτοποριακή έρευνα, ανάπτυξη και άψογη διαχείριση των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της.

Για τους συνεργάτες μας στη Μάλτα, αυτή η επέκταση είναι κάτι περισσότερο από μια νέα τοποθεσία. Αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευση της Green Ports να τηρεί τα περιβαλλοντικά πρότυπα, να προωθεί την καινοτομία και να υποστηρίζει την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της ναυτιλιακής βιομηχανίας της Μάλτας.

Εν αναμονή της παραλαβής των παραγγελιών σας στο αγκυροβόλιο της Μάλτας, ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε το θαλάσσιο περιβάλλον που σχετίζεται με τη συλλογή, μεταφορά και διάθεση των ελαιωδών αποβλήτων με αφοσίωση, τεχνογνωσία, όραμα για ένα πιο πράσινο αύριο και μια κυκλική οικονομία. Ας ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι της περιβαλλοντικής αριστείας.

HEC, ο αξιόπιστος περιβαλλοντικός συνεργάτης σας τώρα στη Μάλτα μέσω της Green Ports Malta.

GLOBAL PRESENCE

HEC Group provides exemplary services of superior quality in major European ports such as Piraeus, Hamburg, Gibraltar and Valletta.

GLOBAL PRESENCE

HEC is one of the largest companies in the waste management sector worldwide, with many years of experience